Anneberg flash teaser

Vad kan vi göra:

Nationellt har Anneberg byggt sitt anseende på starka logistiklösningar i olika områden av, LPG transporter, ADR transporter, bitumen, kemikalier och “torr” gods i både Danmark and Sverige. Starka logistklösningar och en kapacitet att alltid kunna leverera enligt avtal har gjort Anneberg till en pålitlig partner för distributionen av LPG för Shell och BP i Scandinavien.

International Expertis: (Europeiska Transporter och Europeiska upplägg.)

Internationellt har vi specialliserat oss på transporter av flytande last som tex bitumen, tardestillater, rena kemikalier, LPG och Cryo gas i största delarna av Europa. Vi har även tankuthyrning, tanktransporter, bulktransporter och bulklagring. Än en gång, våran affärside bigger på vårat anseende när det gäller starka logistklösningar, tillgodose effektivitet och kotnadsbesparingar (se SH&E sektion för vårat 90% full-last arbete). Betydelsefullt är att Anneberg har egna väletablerade kontor i Polen och ett i Vit Ryssland för att kordinera logistiken genom Europa. Vi har också på dessa ställen egna fordon och verkstäder. Detta ger Anneberg en stark position i Europa och inte minst i Ryssland. Detta nätverk av kontor och verkstäder ger Anneberg möjligheten att skräddarsy logistiska lösningar för alla våra kunder over hela Europa.

Flotta.

Detta nätverk av kontor tillsammans med våran flotta av specialdesignade fordon inkluderat, combi tankar, tilt trailers, jumbo tilt trailers (92m2) och även Mega trailers (102m2) gör Anneberg kapabla att producera tillfredställande logistiska lösningar för alla era transportbehov.

Se nedanstående fall hur vi bemött våra kunder, och hur vi anpassat oss på olika sätt för att tillfredställa deras behov. Tveka inte, fråga oss, ge oss en utmaning och låt oss se vad vi kan göra för dig.

Miljö-Marteria:

ANNEBERG Transport A/S är certifierade, både ISO9001:2008, ISO14001 och SQAS - Safety and quality Assessment Systems (CEFIC). ANNEBERG Transport A/S är medlemmar av ECTA (European Chemical Transport Association) vars huvudsyfte är att förbättra effektiviteten, säkerheten, kvaliteten, och inte minst miljö och social påverkan på branchen. Titta gärna på SH&E sidan.

Kontakt

SG ANNEBERG transport AB
Importgatan 24a
S-42246  Hisings Backa
+45 24862210 Email: anneberg@anneberg.net

Case: Kiruna project

We transported more than 800 tonnes of bitumen to Kiruna - 200km north of the polar circle.

Read on


Dudal Webdesign